Notch Taproom, Salem, MA -- In collaboration with ID8Design, Chris Lohring's vision for his icon brand's home base was realized. Bailey Davol Studio Build built the distinctive bar, benches and tables using 100+ year-old lumber reclaimed from the structure's ceiling. We also built the menu board, and created custom paint finishes and branding (metal work and with actual fire!)

East Coast Grill, Cambridge, MA - Wall-to-wall renovation of this iconic Inman Square landmark restaurant. A fresh look for new owners and a new era of authentic dining experiences.

The Quiet Few, Jeffries Point, East Boston, MA —The use of rich woods, deep colors and a classic tin ceiling were instrumental in turning a cafe into this already beloved neighborhood watering hole. The hand-carved sign was fashioned in our studio as well. Just off the path from the ICA ferry to Water Shed. Check it out some time.

Roxy's A4Cade, Cambridge, MA -- Millwork, Pac-man ceiling clouds, bars, banquettes, counters, special finishes. Has to be seen to be believed!

Union Square Donuts, Somerville, MA -- This former convenience store space was completely reimagined. Reclaimed wood fixtures and floors are complemented by custom concrete counters and unconventional fixtures and lighting. Complete with a commercial baking production kitchen and seating for 15, this project was entirely designed and built by the Bailey•Davol team.

The Sinclair, Cambridge MA -- In an ongoing partnership with Studio Tyak and the client we have made multiple improvements to this unique space. The Club Car is a complete renovation of a corner of the dining room. From the curved ceiling to the custom built-ins and finishes, this project transformed an otherwise underused space. The street-level menu board is a recycled display case with added subway tile, LED lighting, reclaimed railroad ties, ipe, and stainless steel. We also designed and installed a substantial underground anchoring system. 
The server stations were constructed with ipe, aluminum, and stainless steel.

Pizza restaurant, South End, Boston -- Designed on a tight budget by Bailey Davol Studio Build, this neglected restaurant space was given a fresh revamp and attitude.

KoKo Bakery, Newton MA -- From raw space to Japanese/French bakery. Front customer area, display cases and complete back-of-house production facility build.

Modulus Studios, Brighton MA -- Constructed a sound optimized mastering studio and offices.